2023. szeptember 27., szerda
A Sugár Mozi üzemeltetője: Fotexnet Kft. (1025 Budapest, Palatinus utca 1.)

Mozijegy vásárlásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja a jelen házirendbe foglaltakat.

A Fotexnet Kft. által kibocsátott kedvezményre feljogosító kártyák leírása ezen a linken érhető el.

A Sugár Mozi területén minden látogatóra kötelező érvényű a Házirend és a tisztaság betartása, alapvető elvárás a személyes higiénia megléte, a másik vendég tiszteletben tartása és a kulturált viselkedés a mozi egész területén, az előadásokon kívül és az előadások ideje alatt is.

A Sugár Mozi területén tilos a dohányzás, alkoholfogyasztás és drogfogyasztás valamint minden olyan tevékenység, amely a Sugár Mozi szolgáltatási tevékenységén kívül esik, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért. Az üzemeltető engedélye nélkül kereskedelmi-, reklám- vagy propagandatevékenység végzése tilos! 

Amennyiben bármely vendég viselkedése vagy ruházata vagy higiéniája vagy egészségügyi állapota más nézőt zavarhat, más nézőben megbotránkozást kelthet vagy bármely vendég alkoholos befolyásoltság vagy tudatmódosító szer hatása alatt áll, úgy ezen vendégek belépése megtagadható, illetve az előadásról kivezethető, kizárható. Szintén megtagadható a belépés azon személy esetén, akik a Sugár Mozi, annak munkavállaló, vagy vezető tisztségviselői, tulajdonosa jó hírnevét sértő vagy veszélyeztető kijelentéseket tesz nyilvánosan, és /vagy alaptalan eljárást kezdeményez ezen személyi kör vonatkozásában azok munkájának teljesítésével összefüggésben, illetve akik a Sugár Üzletközpontban rongálást, szabálysértést vagy bűncselekményt követtek el.

A Sugár Mozi egész területén (különösképpen a mozitermekben) szigorúan tilos a kép- és/vagy hanganyag rögzítése bármilyen eszközzel. A filmvetítés alatti kép- és/vagy hangrögzítés bűncselekmény, és feljelentést von maga után! Felhívjuk figyelmüket, hogy termeinkben kamerás megfigyelőrendszer működik!

A 3D-s vetítésekhez biztosított speciális szemüvegek a mozi tulajdonát képezik, a vetítés végeztével haza nem vihetőek!

Kérjük kedves Nézőinket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által az egyes filmekre meghatározott korhatár-ajánlások betartására!

A Sugár Mozi nem vállal felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a Házirend, illetve az általánosan elvárható magatartási szabályok be nem tartásából erednek. Nem vállal felelősséget továbbá a terem területén az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, eszközökért. A talált tárgyakat minden vendég a Sugár Mozi kasszáinál köteles dokumentálás mellett leadni.

A személyesen, vagy online lefoglalt jegyeket az aktuális vetítés megkezdése előtt legkésőbb 30 perccel kell átvenni. Ha ez a megadott időpontban nem történik meg, a rendszer automatikusan törli a foglalást. A lefoglalt jegyeket nem áll módunkban soron kívül kiadni.

A megvásárolt mozijegyeket legkésőbb az előadás kezdete előtt 30 perccel áll módunkban visszaváltani - függetlenül attól, hogy felhasználásra kerültek-e. Vásárlás során áfás számla igényüket kérjük előre jelezzék! A kedvezményre jogosító okiratot kérjük előre bemutatni. A pénztártól való távozás után reklamációt nem tudunk elfogadni.

Az alábbi utalványokat fogadjuk el kasszáinknál: Edenred (Ajándék- és bevásárlókártya, Ajándék Ezüst kártya, Ajándék Arany kártya), Lyoness. Erzsébet-utalvánnyal, Sodexóval és SZÉP kártyával nem lehet fizetni. Kivételt képez ez alól az MBH, az OTP és a K&H SZÉP kártya, mely büfétermékeink vásárlására felhasználható.

A Zuglókártya és az Erzsébetváros kártya felmutatásával, egy előadásra 30% kedvezményre jogosult a kártya tulajdonosa a teljes árú, illetve a kedvezményes (diák, pedagógus, nyugdíjas, mozgáskorlátozott, vak és gyengénlátó, hallássérült) jegyárakból, hagyományos és 3D-s filmek esetén is. Egy Zuglókártyával, illetve Erzsébetkártyával kizárólag egy darab mozijegy vásárlása lehetséges, egy előadásra 30% kedvezménnyel. A Zuglókártyára és az Erzsébetváros kártyára adott engedmény, egyéb kedvezményes vagy szerdai jegyárral, kuponnal, akcióval nem összevonható!

A kedvezményes jegyek érvényesítése csak a kedvezményre jogosító okirat bemutatásával lehetséges.
Amennyiben a jegykezelőnek nem sikerül felmutatni az okiratot, úgy a filmre csak a helyszínen megvásárolt, teljes árú jegy birtokában lehet belépni.

A mozi területére csak a büfében vásárolt élelmiszert, italt lehet behozni.

A Sugár Üzletközpont által biztosított 1 órán felül, a Sugár Mozi minden látogatójának 2 óra plusz ingyenes parkolást biztosít (összesen 3 óra) a Sugár Üzletközpont mélygarázsában, a megtekintett film hosszától függetlenül! A kedvezmény igénybevételéhez parkolójegyüket a mozipénztárban érvényesítsék!

Kérjük előadás végéig őrizzék meg jegyüket és számlájukat! A műsorváltozás (beleértve a teremcserét is) jogát fenntartjuk!

Hírlevél fel- és leiratkozás

Kérsz Sugár Mozi hírlevelet?

igen
nem

Add meg az e-mail címed!


Kérjük a feliratkozáshoz fogadd el Adatvédelmi szabályzatunkat!
Vásárlói tájékoztató ÁSZF