2022. augusztus 11., csütörtök
A Sugár Mozi üzemeltetője: Fotexnet Kft. (1025 Budapest, Palatinus utca 1.)

Mozijegy vásárlásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja a jelen házirendbe foglaltakat.

A Fotexnet Kft. által kibocsátott kedvezményre feljogosító kártyák leírása ezen a linken érhető el.

A Sugár Mozi területén minden látogatóra kötelező érvényű a Házirend és a tisztaság betartása, alapvető elvárás a személyes higiénia megléte, a másik vendég tiszteletben tartása és a kulturált viselkedés a mozi egész területén, az előadásokon kívül és az előadások ideje alatt is.

A Sugár Mozi területén tilos a dohányzás és az alkoholfogyasztás, valamint minden olyan tevékenység, amely a Sugár Mozi szolgáltatási tevékenységén kívül esik, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért. Az üzemeltető engedélye nélkül kereskedelmi-, reklám- vagy propagandatevékenység végzése tilos! 

Amennyiben valamelyik vendégnek a viselkedése, ruházata, higiéniája más nézőben megbotránkozást kelthet, úgy ezen vendég belépése megtagadható, illetve az előadásról kivezethető, kizárható.

A Sugár Mozi egész területén (különösképpen a mozitermekben) szigorúan tilos a kép- és/vagy hanganyag rögzítése bármilyen eszközzel. A filmvetítés alatti kép- és/vagy hangrögzítés bűncselekmény, és feljelentést von maga után! Felhívjuk figyelmüket, hogy termeinkben kamerás megfigyelőrendszer működik!

A 3D-s vetítésekhez biztosított speciális szemüvegek a mozi tulajdonát képezik, a vetítés végeztével haza nem vihetőek!

Kérjük kedves Nézőinket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által az egyes filmekre meghatározott korhatár-ajánlások betartására!

A Sugár Mozi nem vállal felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a Házirend, illetve az általánosan elvárható magatartási szabályok be nem tartásából erednek. Nem vállal felelősséget továbbá a terem területén az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, eszközökért. A talált tárgyakat minden vendég a Sugár Mozi kasszáinál köteles dokumentálás mellett leadni.

A személyesen, vagy online lefoglalt jegyeket az aktuális vetítés megkezdése előtt legkésőbb 30 perccel kell átvenni. Ha ez a megadott időpontban nem történik meg, a rendszer automatikusan törli a foglalást. A lefoglalt jegyeket nem áll módunkban soron kívül kiadni.

A megvásárolt mozijegyeket a rajtuk szereplő vetítési időpont kezdete után - függetlenül attól, hogy felhasználásra kerültek-e - nem áll módunkban visszaváltani. Vásárlás során áfás számla igényüket kérjük előre jelezzék! A kedvezményre jogosító okiratot kérjük előre bemutatni. A pénztártól való távozás után reklamációt nem tudunk elfogadni.

Az alábbi utalványokat fogadjuk el kasszáinknál: Edenred (Ajándék- és bevásárlókártya, Ajándék Ezüst kártya, Ajándék Arany kártya), Lyoness. Erzsébet-utalvánnyal, Sodexóval és SZÉP kártyával nem lehet fizetni. Kivételt képez ez alól az MKB, az OTP és a K&H SZÉP kártya "vendéglátás" alszámlája, mely büfétermékeink vásárlására felhasználható.

A Zuglókártya és az Erzsébetváros kártya felmutatásával 30% kedvezményre jogosult a kártya tulajdonosa a teljes árú, illetve a kedvezményes (diák, pedagógus, nyugdíjas, mozgáskorlátozott, vak és gyengénlátó, hallássérült) jegyárakból, hagyományos és 3D-s filmek esetén is. Egy Zuglókártyával, illetve Erzsébetkártyával kizárólag egy darab mozijegy vásárlása lehetséges 30% kedvezménnyel. A Zuglókártyára és az Erzsébetváros kártyára adott engedmény, egyéb kedvezményes vagy szerdai jegyárral, kuponnal, akcióval nem összevonható!

A mozi területére csak a büfében vásárolt élelmiszert, italt lehet behozni.

A Sugár Üzletközpont által biztosított 1 órán felül, a Sugár Mozi minden látogatójának 2 óra plusz ingyenes parkolást biztosít (összesen 3 óra) a Sugár Üzletközpont mélygarázsában, a megtekintett film hosszától függetlenül! A kedvezmény igénybevételéhez parkolójegyüket a mozipénztárban érvényesítsék!

Kérjük előadás végéig őrizzék meg jegyüket és számlájukat! A műsorváltozás (beleértve a teremcserét is) jogát fenntartjuk!

Hírlevél fel- és leiratkozás

Kérsz Sugár Mozi hírlevelet?

igen
nem

Add meg az e-mail címed!


Kérjük a feliratkozáshoz fogadd el Adatvédelmi szabályzatunkat!
Vásárlói tájékoztató ÁSZF