2019. június 26., szerda
A Sugár Mozi üzemeltetője: Fotexnet Kft. (1126 Budapest, Nagy Jenő u. 12.)

Mozijegy vásárlásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja a jelen házirendbe foglaltakat.

A Sugár Mozi területén minden látogatóra kötelező érvényű a Házirend és a tisztaság betartása, alapvető elvárás a másik vendég tiszteletben tartása, a kulturált viselkedés.

A Sugár Mozi területén tilos a dohányzás és az alkoholfogyasztás, valamint minden olyan tevékenység, amely a Sugár Mozi szolgáltatási tevékenységén kívül esik, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért. Az üzemeltető engedélye nélkül kereskedelmi-, reklám- vagy propagandatevékenység végzése tilos!

A Sugár Mozi egész területén (különösképpen a mozitermekben) szigorúan tilos a kép- és/vagy hanganyag rögzítése bármilyen eszközzel. A filmvetítés alatti kép- és/vagy hangrögzítés bűncselekmény, és feljelentést von maga után! Felhívjuk figyelmüket, hogy termeinkben kamerás megfigyelőrendszer működik!

A 3D-s vetítésekhez biztosított speciális szemüvegek a mozi tulajdonát képezik, a vetítés végeztével haza nem vihetőek!

Kérjük kedves Nézőinket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által az egyes filmekre meghatározott korhatár-ajánlások betartására!

A Sugár Mozi nem vállal felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a Házirend, illetve az általánosan elvárható magatartási szabályok be nem tartásából erednek. Nem vállal felelősséget továbbá a terem területén az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, eszközökért. A talált tárgyakat minden vendég a Sugár Mozi kasszáinál köteles dokumentálás mellett leadni.

A személyesen, vagy online lefoglalt jegyeket az aktuális vetítés megkezdése előtt legkésőbb 30 perccel kell átvenni. Ha ez a megadott időpontban nem történik meg, a rendszer automatikusan törli a foglalást. A lefoglalt jegyeket nem áll módunkban soron kívül kiadni.

A megvásárolt mozijegyeket a rajtuk szereplő vetítési időpont kezdete után - függetlenül attól, hogy felhasználásra kerültek-e - nem áll módunkban visszaváltani. Vásárlás során áfás számla igényüket kérjük előre jelezzék! A kedvezményre jogosító okiratot kérjük előre bemutatni. A pénztártól való távozás után reklamációt nem tudunk elfogadni.

Az alábbi utalványokat tudjuk elfogadni: Edenred (Ajándék- és bevásárlókártya, Ajándék Ezüst kártya, Ajándék Arany kártya), Lyoness. Erzsébet-utalvánnyal, Sodexóval és SZÉP-kártyával nem lehet fizetni. Kivételt képez ez alól az MKB SZÉP kártya "vendéglátás" alszámlája, és az OTP SZÉP kártya "vendéglátás" alszámlája, mely büfétermékeink vásárlására felhasználható. Az utalványok értékéből készpénzt nem tudunk visszaadni. Pénztárainknál pénzváltásra nincsen mód.

A Zuglókártya és az Erzsébetváros kártya felmutatásával 30% kedvezményre jogosult a kártya tulajdonosa a teljes árú, illetve a kedvezményes (diák, pedagógus, nyugdíjas, mozgáskorlátozott, vak és gyengénlátó) jegyárakból, hagyományos és 3D-s filmek esetén is. Egy Zuglókártyával, illetve Erzsébetkártyával kizárólag egy darab mozijegy vásárlása lehetséges 30% kedvezménnyel. A Zuglókártyára és az Erzsébetváros kártyára adott engedmény, egyéb kedvezményes vagy szerdai jegyárral, kuponnal, akcióval nem összevonható!

A mozi területére csak a büfében vásárolt élelmiszert, italt lehet behozni.

A Sugár Üzletközpont által biztosított 1 órán felül, a Sugár Mozi minden látogatójának 2 óra plusz ingyenes parkolást biztosít a Sugár Üzletközpont mélygarázsában, a megtekintett film hosszától függetlenül! A kedvezmény igénybevételéhez parkolójegyüket a mozipénztárban érvényesítsék!

Kérjük előadás végéig őrizzék meg jegyüket és számlájukat! A műsorváltozás (beleértve a teremcserét is) jogát fenntartjuk!

Hírlevél fel- és leiratkozás

Kérsz Sugár Mozi hírlevelet?

igen
nem

Add meg az e-mail címed!


Kérjük a feliratkozáshoz fogadd el Adatvédelmi szabályzatunkat!
American Express VISA VISA Electron Mastercard Maestro OTP Verified by VISA MasterCard SecureCode Vásárlói tájékoztató ÁSZF