2017. március 28., kedd

A szépség és a szörnyeteg rajzverseny a Sugár Moziban!

Itt az ideje, hogy próbára tedd rajztudásodat! A Sugár Mozi rajzversenyt hirdet "A szépség és a szörnyeteg" témában március 23. és 29. között! A rajzokat 12 év és az alatti gyermekektől, a social@sugarmozi.hu e-mail-címre várjuk digitális formában (beszkennelve, lefényképezve), a készítőjének nevével, életkorával, valamint a szülő/gondviselő nevével és elérhetőségével kiegészítve!

A zsűri által kiválasztott pályaműveket A szépség és a szörnyeteg plüssfigurával jutalmazzuk!

Keresd a Sugár Mozi appot az App Store-ban!

Már megtalálható az App Store-ban az egyelőre csak iOS eszközökre letölthető Sugár Mozi telefonos applikáció! Érdemes feltelepíteni, hiszen az appon belül mindig találhatsz kedvezménykupont* ;)

*Az ajánlat a kupon bemutatása ellenében érvényes. Egy személy egy vásárlásnál egyszerre csak 1 db kupont érvényesíthet. A kedvezmény a mindenkori árból értendő és a kasszáknál kerül levonásra.

Nyugdíjas filmklub minden csütörtökön!

A Sugár Moziban minden csütörtökön várjuk a könnyedebb filmek szerelmeseit! Nyugdíjas igazolványoddal mindössze 590 Ft-os áron nézheted meg a közelmúlt filmtermésének krémjét!

Ezen a héten két filmmel is jelentkezünk 13:15-től: az Oscar-díjas Kaliforniai álom és az Osvárt Andrea szereplésével készült Határtalan szerelem is megtalálható a kínálatunkban!

Diákmunka a Sugár Moziban!

Ha elmúltál 18 éves, és még tanuló vagy, jelentkezz a melora@sugarmozi.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Moziban!

Hírlevél feliratkozás

Kérsz Sugár Mozi hírlevelet?

igen
nem

Add meg az e-mail címed!

American Express VISA VISA Electron Mastercard Maestro OTP Verified by VISA MasterCard SecureCode Vásárlói tájékoztató ÁSZF