2021. szeptember 22., szerda

Válts diákjegyet, és megajándékozunk egy újabb mozijegykuponnal! 🎁

Ha diák vagy, ezen a héten, szeptember 16. és 22. között duplán megéri ellátogatni a Sugár Moziba, ugyanis nem csak izgalmas filmekkel, de egy szuper akcióval is készültünk Neked! Vásárolj diákjegyet bármely, az akció alatt vetített előadásunkra, és mi rögtön megajándékozunk egy újabb mozijegykuponnal*! Egy mozizás is jó, hát még kettő!😍

*Kizárólag az akció időszaka alatt vásárolt vetítésekre szóló mozijegyek esetén érvényes az akció! Online vásárlás esetén a jegyet kasszáinknál be kell mutatni. Más kedvezménnyel nem összevonható! A mozijegykupon 2021. október 4. és 27. között, kizárólag hétköznapokon váltható be!

Kuponkirálynők mozijegyeddel nyerj páros körömápolást!🍀

Szeptember 16-án megérkezik a Sugár Mozi vásznaira a Kuponkirálynők című amerikai vígjáték! Ennek örömére egy szuper nyereményjátékot hoztunk Nektek. Vásárold meg Kuponkirálynők mozijegyed szeptember 16. és 22. között az akció időszaka alatti vetítések bármelyikére, és most megnyerheted a páros körömápolás ajándékutalványt a Nail&Go felajánlásával!*🍀

Nincs más dolgod, mint a vetítés után jegyed hátoldalára felírni adataid (név, telefonszám, e-mail cím) és bedobni azt kihelyezett gyűjtőládáink egyikébe! Online jegyvásárlás esetén automatikusan részt veszel a sorsolásban.
Nyereménysorsolás: 2021. szeptember 23.

*Kizárólag az akció időszaka alatt vetített előadásokra vásárolt mozijegyekre érvényes.

Nyugdíjas filmklub ÚJRA minden kedden és csütörtökön!🎞

A Sugár Moziban újra elindítjuk Nyugdíjas filmklubunkat!🥳 Ezentúl minden kedden és csütörtökön 13:15-től várjuk a könnyedebb filmek szerelmeseit! Nyugdíjas filmklubunkon mindössze 590 Ft-os áron* nézheted meg a közelmúlt filmtermésének krémjét!

A Nyugdíjas Filmklub filmjei:
Szeptember 9. és 14. - Élősködők (előzetes)
Szeptember 16. és 21. - David Copperfield rendkívüli élete (előzetes)
Szeptember 23. és 28. - Palm Springs (előzetes)
Szeptember 30. és október 5. - A nomádok földje (előzetes)
Október 7. és 12. - Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák (előzetes)
Október 14. és 19. - Martin Eden (előzetes)
Október 21. és 26. - Diana esküvője (előzetes)
Október 28. és november 2. - Minari - A családom története (előzetes)

*A kedvezményes jegyár csak nyugdíjas igazolvány bemutatásával vehető igénybe!

Oscar filmklub minden hétfőn 16:15-től!✨

A Sugár Moziban minden hétfőn Oscar filmklubbal várjuk a filmek szerelmeseit! 16:15-től várunk mindenkit filmklubunkon, ahol az eddigi Oscar-gálák díjnyertes filmjeit nézhetik meg az érdeklődők, mindössze 590 Ft-os jegyáron! 

Az Oscar filmklub filmjei:
Szeptember 13. - A szoba (előzetes)
Szeptember 20. - Ponyvaregény (előzetes)
Szeptember 27. - Egy asszony illata (előzetes)
Október 4. - Tizenkét dühös ember (előzetes)
Október 11. - A remény rabjai (előzetes)
Október 18. - Holdfény királyság (előzetes)

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

Vedd meg jegyed online, és vásárolj büfénkben 10% kedvezménnyel!🍿

Most igazán megéri online megvásárolni a mozijegyed weboldalunkon, hiszen nem csak a sorbanállást kerülheted ki, hanem egy szuper kedvezménnyel is készültünk Neked!🤩
Ha július 15-től a sugarmozi.hu-n vásárolod meg következő mozijegyed, mi ajándékba adunk egy 10% kedvezményre jogosító kupont, amit bármely büfétermékünkre beválthatsz a Sugár Mozi büféjében!🍿

A kedvezményre jogosító kupont a vásárlást visszaigazoló e-mailben találod meg. A kupon kizárólag a jegyen szereplő vetítés napján használható fel egy alkalommal! Minden további részletet a kuponon olvashatsz. A kupon más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze!
*Kizárólag a július 15-én, vagy azután vásárolt mozijegyek esetén érvényes az akció.

Védettségi igazolvány nélkül is mozizhatsz nálunk!🤩

Kedves Látogatóink!


Magyarország kormányának döntése alapján ismét olyan enyhítésekre került sor, amely a mozikra, így a Sugár Mozira is vonatkozik.

Legnagyobb örömünkre, szombati naptól (július 3.) kezdve nincs szükség orrot és szájat eltakaró maszk viselésére - természetesen, ha szeretnétek, a továbbiakban is használjátok nyugodtan -, de ami még jobb hír, hogy ezentúl már védettségi igazolvány bemutatása nélkül is ellátogathattok hozzánk és megnézhetitek a nyár legszuperebb filmjeit, valamint megkóstolhatjátok büfékínálatunk finomságait is!🤩

Bár nagyon örülünk ezeknek a változtatásoknak, annak érdekében, hogy ez nagyon sokáig így maradhasson, arra kérünk Titeket, hogy a továbbiakban is fokozottan figyeljetek a higiéniára, magatokra, a többi moziszerető emberre és kollégáinkra is. Továbbra is fertőtlenítsetek, vagy mossátok meg kezeiteket érkezéskor, és próbáljátok betartani a komfortos távolságot a többi mozizni vágyótól, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban érezhesse magát ezentúl is.

Nagyon köszönjük az együttműködéseteket, alig várjuk, hogy újra találkozzunk a Sugár Moziban!

Várunk szeretettel!

Sugár Mozi❤️

Tájékoztató az ajándékjegyek beválthatóságáról!

Minden olyan ajándékjegyet és mozijegy kupont, ami a Sugár Mozi bezárásának* napján (2020. november 10.) és azt követően érvényes volt, egységesen meghosszabbítjuk, így a kuponokat egészen 2021. november 30-ig használhatjátok fel a hátoldalán található feltételeknek megfelelően! Természetesen azokat az ajándékjegyeket és kuponokat is be tudjátok váltani nálunk, amik még az első bezárás miatt (2020. március) meghosszabbításra kerültek, de végül azokat sem tudtátok még felhasználni. 

*Kizárólag a bezárás (2020. november 10.) napján vagy azt követően érvényes kuponok, ajándékjegyek esetében.

Vásárolj büfénkben SZÉP-kártyáddal!

A kormány rendelete szerint 2021. december 31-ig OTP, MKB és K&H SZÉP-kártyád bármelyik alszámlájáról megvásárolhatod popcornodat és üdítődet a Sugár Moziban!*

*Kizárólag a büfétermékek vásárlása lehetséges, mozijegy vásárlására nincs lehetőség SZÉP-kártyával!

Szerdán különösen megéri ellátogatni hozzánk!

Ne feledjétek, a Sugár Moziban szerdánként MINDEN FILM* csupán 990 Ft, legyen szó 2D-s, 3D-s vagy akár feliratos vetítésről is!

*A kedvezményes szerdai jegyár premier előtti vetítésekre nem vonatkozik!

Mozijegyeddel 3 óra parkolást biztosítunk! 🚗

Ezentúl látogatóinknak érvényes mozijegy mellé 3 óra díjmentes parkolást tudunk biztosítani a Sugár Üzletközpont mélygarázsában! Ne feledjétek, hogy a parkolójegyet a pénztáraknál kell érvényesíteni akár a film előtt, akár a film után! 

Diákmunka a Sugár Moziban!

Üres a pénztárcád az egyetemi bulikon? Drága a tandíj? Keress pénzt a Sugár Moziban! Elmondjuk, miért érdemes nálunk dolgozni!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíjkiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarmozi.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Moziban!

Töltsd le a Sugár Mozi applikációt Androidra vagy iOS-eszközre!

Android és iOS-eszközökre is megtalálható a Play Store-ban és az App Store-ban a Sugár Mozi applikáció! Érdemes feltelepíteni, hiszen az appon belül mindig találhatsz kedvezménykupont* ;)

*Az ajánlat a kupon bemutatása ellenében, a készlet erejéig érvényes. Egy személy egy vásárlásnál egyszerre csak 1 db kupont érvényesíthet. A kedvezmény a mindenkori árból értendő és a kasszáknál kerül levonásra.

Hírlevél fel- és leiratkozás

Kérsz Sugár Mozi hírlevelet?

igen
nem

Add meg az e-mail címed!


Kérjük a feliratkozáshoz fogadd el Adatvédelmi szabályzatunkat!
Vásárlói tájékoztató ÁSZF