2021. december 2., csütörtök

Mikulás Matiné a Sugár Moziban!🎅

Látogass el hozzánk december 4. és 5. között, hiszen a Mikulás a Sugár Moziba Mikulás matiné filmeket hozott a hétvégére!🎁
Egész hétvégén matiné vetítésekkel várjuk a piciket és nagyokat, melyen a közelmúlt legjobb karácsonyi filmjeit nézhetitek meg, mindössze 790 Ft-os jegyáron!🎅 

És ez még nem minden! Egész hétvégén Mikulás csokival kedveskedünk minden gyereknek!🎅🍫

Jelezz vissza Facebook eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!
Az akcióban szereplő filmek:
A műsorváltozás jogát fenntartjuk! 

Új ropogtatnivalók! 🥜

Új ropogtatnivalók a Sugár Moziban! 🥜

Mától megkóstolhatod büfénkben az új JUMBO magvakat 5 különböző ízben. Próbáld ki mind! 🤩

Tájékoztatás a maszkviselési szabályokról

Kedves Vendégeink!

Mindenki egészségének megőrzése érdekében 2021. november 20-tól kezdve a Sugár Mozi egész területén KÖTELEZŐ a maszkviselés ‼️

A maszkot kizárólag étel ital fogyasztása idején lehet levenni! 

Jelenleg NINCS szükség védettségi igazolványra a mozi látogatásához!

Kérjük, fokozottan figyeljetek arra, hogy a maszkot a helyes módon viseljétek, szájat és orrot is eltakarva, ezzel pedig segítve azt, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban legyen. 

Köszönjük szépen az együttműködéseteket!
Vigyázzunk egymásra! ❤️

3 ajándékjegy áráért most 4-et adunk a Sugár Moziban!🎄

Még nincs ötleted, hogy mit ajándékozz barátaidnak, szüleidnek, vagy gyermekednek karácsonyra? Nekünk van!😉 Mit szólnál mozijegyekhez? 
Látogass el a Sugár Moziba, hiszen 2021. november 15-től 3 ugyanolyan típusú (teljes árú, vagy kedvezményes) ajándékjegy áráért most 4-et adunk*!😍🎉 Igen, jól olvastad! Egy mozizás is szuper ajándék, hát még négy!😁 Az ajándékjegyek 2022. január 1-től június 30-ig használhatóak fel, áraikról az "Áraink" menüpont alatt tájékozódhatsz.

*Az ajándékjegyek kizárólag személyesen vásárolhatóak meg. A kedvezmény csak ugyanolyan típusú ajándékjegyek vásárlása esetén érvényes.

Fenntartható Mozizás a Sugár Moziban!🌱

Ha imádod a mozizást és a környezetvédelmet, akkor itt az ideje, hogy ellátogass a Sugár Moziba!🌱 Ideje előbányászni a régi filmes fémvödröket, poharakat és kulacsokat!😉

Látogass el hozzánk október 18-tól bármikor, hozd magaddal filmes fémvödrödet, kérd abban popcornodat és 10% kedvezményt adunk a popcorn árából! Akkor sem kell izgulnod, ha még nincs ilyen fémvödröd, hiszen most akár 650 Ft-ért azt is vásárolhatsz büfénkben!🍿 Ugyanez a helyzet az üdítőkkel is! Hozd magaddal saját poharad, vagy kulacsod, kérd abban üdítődet és 10% kedvezményt adunk az árából! Ha még nincs saját poharad, vagy kulacsod, 190 Ft-ért akár legújabb filmes poharad is beszerezheted nálunk!*🥤 Amennyiben filmes fémvödör és pohár is van nálad - vagy megvásároltad büfénkben - úgy a popcorn menük árából is 10% kedvezményt adunk!**

*A készlet erejéig!
**A popcorn menük árából kizárólag akkor tudunk kedvezményt adni, ha filmes fémvödörrel és saját pohárral is rendelkezel.

Nyugdíjas filmklub minden kedden és csütörtökön!🎞

A Sugár Moziban minden kedden és csütörtökön 13:15-től várjuk a könnyedebb filmek szerelmeseit a Nyugdíjas Filmklubon!🎞 A filmklub keretein belül mindössze 590 Ft-os áron* nézheted meg a közelmúlt filmtermésének krémjét!

A Nyugdíjas Filmklub filmjei:
November 4. és 9. - A szerelem röviden (előzetes)
November 11. és 16. - Így vagy tökéletes (előzetes)
November 18. és 23. - Toxikoma (előzetes)
November 25. és 30. - Kuponkirálynők (előzetes)
December 2. és 7. - Szenvedélyes szomszédok (előzetes)
December 9. és 14. - Notting Hill-i cukrászda (előzetes)
December 16. és 21. - A beszéd (előzetes)

*A kedvezményes jegyár csak nyugdíjas igazolvány bemutatásával vehető igénybe!

Oscar filmklub minden hétfőn 16:15-től!✨

A Sugár Moziban minden hétfőn Oscar filmklubbal várjuk a filmek szerelmeseit! 16:15-től várunk mindenkit filmklubunkon, ahol az eddigi Oscar-gálák díjnyertes filmjeit nézhetik meg az érdeklődők, mindössze 590 Ft-os jegyáron! 

Az Oscar filmklub filmjei:
Október 18. - Holdfény királyság (előzetes)
Október 25. - Három óriásplakát Ebbing határában (előzetes)
November 1. - A bárányok hallgatnak (előzetes)
November 8. - Gladiátor (előzetes)
Nobember 15. - A király beszéde (előzetes)
November 22. - Ryan közlegény megmentése (előzetes)
November 29. - Éjfélkor Párizsban (előzetes)
December 6. - Reszkessetek, betörők! (előzetes)
December 13. - A Grand Budapest Hotel (előzetes)
December 20. - Karácsonyi lidércnyomás (előzetes)

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

Vedd meg jegyed online, és vásárolj büfénkben 10% kedvezménnyel!🍿

Most igazán megéri online megvásárolni a mozijegyed weboldalunkon, hiszen nem csak a sorbanállást kerülheted ki, hanem egy szuper kedvezménnyel is készültünk Neked!🤩
Ha a sugarmozi.hu-n vásárolod meg következő mozijegyed, mi ajándékba adunk egy 10% kedvezményre jogosító kupont, amit bármely büfétermékünkre beválthatsz a Sugár Mozi büféjében!🍿

A kedvezményre jogosító kupont a vásárlást visszaigazoló e-mailben találod meg. A kupon kizárólag a jegyen szereplő vetítés napján használható fel egy alkalommal! Minden további részletet a kuponon olvashatsz. A kupon más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze!

Tájékoztató az ajándékjegyek beválthatóságáról!

Minden olyan ajándékjegyet és mozijegy kupont, ami a Sugár Mozi bezárásának* napján (2020. november 10.) és azt követően érvényes volt, egységesen meghosszabbítjuk, így a kuponokat egészen 2021. november 30-ig használhatjátok fel a hátoldalán található feltételeknek megfelelően! Természetesen azokat az ajándékjegyeket és kuponokat is be tudjátok váltani nálunk, amik még az első bezárás miatt (2020. március) meghosszabbításra kerültek, de végül azokat sem tudtátok még felhasználni. 

*Kizárólag a bezárás (2020. november 10.) napján vagy azt követően érvényes kuponok, ajándékjegyek esetében.

Vásárolj büfénkben SZÉP-kártyáddal!

A kormány rendelete szerint 2021. december 31-ig OTP, MKB és K&H SZÉP-kártyád bármelyik alszámlájáról megvásárolhatod popcornodat és üdítődet a Sugár Moziban!*

*Kizárólag a büfétermékek vásárlása lehetséges, mozijegy vásárlására nincs lehetőség SZÉP-kártyával!

Szerdán különösen megéri ellátogatni hozzánk!

Ne feledjétek, a Sugár Moziban szerdánként MINDEN FILM* csupán 990 Ft, legyen szó 2D-s, 3D-s vagy akár feliratos vetítésről is!

*A kedvezményes szerdai jegyár premier előtti vetítésekre nem vonatkozik!

Mozijegyeddel 3 óra parkolást biztosítunk! 🚗

Ezentúl látogatóinknak érvényes mozijegy mellé 3 óra díjmentes parkolást tudunk biztosítani a Sugár Üzletközpont mélygarázsában! Ne feledjétek, hogy a parkolójegyet a pénztáraknál kell érvényesíteni akár a film előtt, akár a film után! 

Diákmunka a Sugár Moziban!

Üres a pénztárcád az egyetemi bulikon? Drága a tandíj? Keress pénzt a Sugár Moziban! Elmondjuk, miért érdemes nálunk dolgozni!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíjkiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarmozi.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Moziban!

Töltsd le a Sugár Mozi applikációt Androidra vagy iOS-eszközre!

Android és iOS-eszközökre is megtalálható a Play Store-ban és az App Store-ban a Sugár Mozi applikáció! Érdemes feltelepíteni, hiszen az appon belül mindig találhatsz kedvezménykupont* ;)

*Az ajánlat a kupon bemutatása ellenében, a készlet erejéig érvényes. Egy személy egy vásárlásnál egyszerre csak 1 db kupont érvényesíthet. A kedvezmény a mindenkori árból értendő és a kasszáknál kerül levonásra.

Hírlevél fel- és leiratkozás

Kérsz Sugár Mozi hírlevelet?

igen
nem

Add meg az e-mail címed!


Kérjük a feliratkozáshoz fogadd el Adatvédelmi szabályzatunkat!
Vásárlói tájékoztató ÁSZF