2021. október 24., vasárnap

Családi jegyeddel most duplán jól jársz!🤩

Programoznál a családdal, de nincs egy jó ötleted sem? Nekünk van!😉 Gyertek el a Sugár Moziba, hiszen izgi filmekkel és fincsi ropogtatnivalókkal várunk, sőt! Ha október 21. és 27. között családi mozijegyet* vásárolsz bármely, az akció időszaka alatt a Sugár Moziban vetített előadásra, most meglepünk egy újabb családi mozijegykuponnal, melyet novemberben válthatsz be nálunk a kupon hátoldalán található feltételeknek megfelelően.🤩 Egy mozizás is jó a családdal, hát még kettő!😍

*Családi mozijegyet két felnőtt és két 14 év alatti gyermek, vagy egy felnőtt és három 14 év alatti gyermek válthat. Családi jegy vásárlására kizárólag személyesen van lehetőség. Az akció szerdán is kizárólag családi jegy váltása esetén érvényes.

Dűne mozijegyeddel nyerj Dűne regényt!🍀

Október 21-én végre megérkezik Denis Villeneuve régóta várt filmje, a Dűne! Ezt pedig természetesen a Sugár Moziban is megünnepeljük, méghozzá egy szuper nyereményjátékkal!🤪 Vásárolj mozijegyet október 21. és 27. között az akció időszaka alatti Dűne vetítések bármelyikére, és most megnyerheted a film alapjául szolgáló regények egyikét a GABO Könyvkiadó felajánlásával! És ez még nem minden, hiszen a nyerteseknek egy 20%-os kedvezménykupont is küldünk, amit a Gabo Könyvkiadó webshopjában a Dűne könyvsorozat további részeinek vásárlására tudnak felhasználni!*🍀

Nincs más dolgod, mint a vetítés után jegyed hátoldalára felírni adataid (név, telefonszám, e-mail cím) és bedobni azt kihelyezett gyűjtőládáink egyikébe! Online jegyvásárlás esetén automatikusan részt veszel a sorsolásban.
Nyereménysorsolás: 2021. október 28..

*Kizárólag az akció időszaka alatt vetített előadásokra vásárolt mozijegyekre érvényes.

Fenntartható Mozizás a Sugár Moziban!🌱

Ha imádod a mozizást és a környezetvédelmet, akkor itt az ideje, hogy ellátogass a Sugár Moziba!🌱 Ideje előbányászni a régi filmes fémvödröket, poharakat és kulacsokat!😉

Látogass el hozzánk október 18-tól bármikor, hozd magaddal filmes fémvödrödet, kérd abban popcornodat és 10% kedvezményt adunk a popcorn árából! Akkor sem kell izgulnod, ha még nincs ilyen fémvödröd, hiszen most akár 650 Ft-ért azt is vásárolhatsz büfénkben!🍿 Ugyanez a helyzet az üdítőkkel is! Hozd magaddal saját poharad, vagy kulacsod, kérd abban üdítődet és 10% kedvezményt adunk az árából! Ha még nincs saját poharad, vagy kulacsod, 190 Ft-ért akár legújabb filmes poharad is beszerezheted nálunk!*🥤 Amennyiben filmes fémvödör és pohár is van nálad - vagy megvásároltad büfénkben - úgy a popcorn menük árából is 10% kedvezményt adunk!**

*A készlet erejéig!
**A popcorn menük árából kizárólag akkor tudunk kedvezményt adni, ha filmes fémvödörrel és saját pohárral is rendelkezel.

Nyugdíjas filmklub ÚJRA minden kedden és csütörtökön!🎞

A Sugár Moziban újra elindítjuk Nyugdíjas filmklubunkat!🥳 Ezentúl minden kedden és csütörtökön 13:15-től várjuk a könnyedebb filmek szerelmeseit! Nyugdíjas filmklubunkon mindössze 590 Ft-os áron* nézheted meg a közelmúlt filmtermésének krémjét!

A Nyugdíjas Filmklub filmjei:
Szeptember 9. és 14. - Élősködők (előzetes)
Szeptember 16. és 21. - David Copperfield rendkívüli élete (előzetes)
Szeptember 23. és 28. - Palm Springs (előzetes)
Szeptember 30. és október 5. - A nomádok földje (előzetes)
Október 7. és 12. - Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák (előzetes)
Október 14. és 19. - Martin Eden (előzetes)
Október 21. és 26. - Diana esküvője (előzetes)
Október 28. és november 2. - Minari - A családom története (előzetes)

*A kedvezményes jegyár csak nyugdíjas igazolvány bemutatásával vehető igénybe!

Oscar filmklub minden hétfőn 16:15-től!✨

A Sugár Moziban minden hétfőn Oscar filmklubbal várjuk a filmek szerelmeseit! 16:15-től várunk mindenkit filmklubunkon, ahol az eddigi Oscar-gálák díjnyertes filmjeit nézhetik meg az érdeklődők, mindössze 590 Ft-os jegyáron! 

Az Oscar filmklub filmjei:
Október 18. - Holdfény királyság (előzetes)
Október 25. - Három óriásplakát Ebbing határában (előzetes)
November 1. - A bárányok hallgatnak (előzetes)
November 8. - Gladiátor (előzetes)
Nobember 15. - A király beszéde (előzetes)
November 22. - Ryan közlegény megmentése (előzetes)
November 29. - Éjfélkor Párizsban (előzetes)
December 6. - Reszkessetek, betörők! (előzetes)
December 13. - A Grand Budapest Hotel (előzetes)
December 20. - Karácsonyi lidércnyomás (előzetes)

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

Vedd meg jegyed online, és vásárolj büfénkben 10% kedvezménnyel!🍿

Most igazán megéri online megvásárolni a mozijegyed weboldalunkon, hiszen nem csak a sorbanállást kerülheted ki, hanem egy szuper kedvezménnyel is készültünk Neked!🤩
Ha július 15-től a sugarmozi.hu-n vásárolod meg következő mozijegyed, mi ajándékba adunk egy 10% kedvezményre jogosító kupont, amit bármely büfétermékünkre beválthatsz a Sugár Mozi büféjében!🍿

A kedvezményre jogosító kupont a vásárlást visszaigazoló e-mailben találod meg. A kupon kizárólag a jegyen szereplő vetítés napján használható fel egy alkalommal! Minden további részletet a kuponon olvashatsz. A kupon más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze!
*Kizárólag a július 15-én, vagy azután vásárolt mozijegyek esetén érvényes az akció.

Védettségi igazolvány nélkül is mozizhatsz nálunk!🤩

Kedves Látogatóink!


Magyarország kormányának döntése alapján ismét olyan enyhítésekre került sor, amely a mozikra, így a Sugár Mozira is vonatkozik.

Legnagyobb örömünkre, szombati naptól (július 3.) kezdve nincs szükség orrot és szájat eltakaró maszk viselésére - természetesen, ha szeretnétek, a továbbiakban is használjátok nyugodtan -, de ami még jobb hír, hogy ezentúl már védettségi igazolvány bemutatása nélkül is ellátogathattok hozzánk és megnézhetitek a nyár legszuperebb filmjeit, valamint megkóstolhatjátok büfékínálatunk finomságait is!🤩

Bár nagyon örülünk ezeknek a változtatásoknak, annak érdekében, hogy ez nagyon sokáig így maradhasson, arra kérünk Titeket, hogy a továbbiakban is fokozottan figyeljetek a higiéniára, magatokra, a többi moziszerető emberre és kollégáinkra is. Továbbra is fertőtlenítsetek, vagy mossátok meg kezeiteket érkezéskor, és próbáljátok betartani a komfortos távolságot a többi mozizni vágyótól, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban érezhesse magát ezentúl is.

Nagyon köszönjük az együttműködéseteket, alig várjuk, hogy újra találkozzunk a Sugár Moziban!

Várunk szeretettel!

Sugár Mozi❤️

Tájékoztató az ajándékjegyek beválthatóságáról!

Minden olyan ajándékjegyet és mozijegy kupont, ami a Sugár Mozi bezárásának* napján (2020. november 10.) és azt követően érvényes volt, egységesen meghosszabbítjuk, így a kuponokat egészen 2021. november 30-ig használhatjátok fel a hátoldalán található feltételeknek megfelelően! Természetesen azokat az ajándékjegyeket és kuponokat is be tudjátok váltani nálunk, amik még az első bezárás miatt (2020. március) meghosszabbításra kerültek, de végül azokat sem tudtátok még felhasználni. 

*Kizárólag a bezárás (2020. november 10.) napján vagy azt követően érvényes kuponok, ajándékjegyek esetében.

Vásárolj büfénkben SZÉP-kártyáddal!

A kormány rendelete szerint 2021. december 31-ig OTP, MKB és K&H SZÉP-kártyád bármelyik alszámlájáról megvásárolhatod popcornodat és üdítődet a Sugár Moziban!*

*Kizárólag a büfétermékek vásárlása lehetséges, mozijegy vásárlására nincs lehetőség SZÉP-kártyával!

Szerdán különösen megéri ellátogatni hozzánk!

Ne feledjétek, a Sugár Moziban szerdánként MINDEN FILM* csupán 990 Ft, legyen szó 2D-s, 3D-s vagy akár feliratos vetítésről is!

*A kedvezményes szerdai jegyár premier előtti vetítésekre nem vonatkozik!

Mozijegyeddel 3 óra parkolást biztosítunk! 🚗

Ezentúl látogatóinknak érvényes mozijegy mellé 3 óra díjmentes parkolást tudunk biztosítani a Sugár Üzletközpont mélygarázsában! Ne feledjétek, hogy a parkolójegyet a pénztáraknál kell érvényesíteni akár a film előtt, akár a film után! 

Diákmunka a Sugár Moziban!

Üres a pénztárcád az egyetemi bulikon? Drága a tandíj? Keress pénzt a Sugár Moziban! Elmondjuk, miért érdemes nálunk dolgozni!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíjkiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarmozi.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Moziban!

Töltsd le a Sugár Mozi applikációt Androidra vagy iOS-eszközre!

Android és iOS-eszközökre is megtalálható a Play Store-ban és az App Store-ban a Sugár Mozi applikáció! Érdemes feltelepíteni, hiszen az appon belül mindig találhatsz kedvezménykupont* ;)

*Az ajánlat a kupon bemutatása ellenében, a készlet erejéig érvényes. Egy személy egy vásárlásnál egyszerre csak 1 db kupont érvényesíthet. A kedvezmény a mindenkori árból értendő és a kasszáknál kerül levonásra.

Hírlevél fel- és leiratkozás

Kérsz Sugár Mozi hírlevelet?

igen
nem

Add meg az e-mail címed!


Kérjük a feliratkozáshoz fogadd el Adatvédelmi szabályzatunkat!
Vásárlói tájékoztató ÁSZF