2020. szeptember 27., vasárnap

Vigyázzunk egymásra!❤️

Kedves Látogatóink!

A mai naptól kezdve (2020. szeptember 21.) a Sugár Mozi területén orrot és szájat eltakaró maszk viselése KÖTELEZŐ!

Köszönjük az együtműködéseteket!
Vigyázzunk egymásra!❤️
Sugár Mozi

Vedd meg mozijegyed online, és mozizz 1 évig fél áron!🍀

Szeretnél egy teljes évig FÉL ÁRON mozizni?🤩 Most megvan az esélyed erre! Szeptember 24. és 30. között vásárold meg mozijegyedet bármely vetítésünkre online*, a Sugár Mozi honlapján, és most akár a VIP-kártyát is megnyerheted, amivel egy teljes éven át fél áron mozizhatsz a Sugár Moziban!🍀

*A nyereményjáték kizárólag az akció időszaka alatt online megvásárolt mozijegyekre vonatkozik.

Oscar filmklub minden hétfőn 16:15-től!✨

A Sugár Moziban minden hétfőn Oscar filmklubbal várjuk a filmek szerelmeseit! 16:15-től várunk mindenkit filmklubunkon, ahol az eddigi Oscar-gálák díjnyertes filmjeit nézhetik meg az érdeklődők, mindössze 590 Ft-os jegyáron! 

Az Oscar filmklub filmjei:
Szeptember 7. - A nyughatatlan (előzetes)
Szeptember 14. - Haragban a világgal (előzetes)
Szeptember 21. - Fekete hattyú (előzetes)
Szeptember 28. - Tortúra (előzetes)
Október 5. - Birdman avagy (a mellőzés meglepő ereje) (előzetes)
Október 12. - Közönséges bűnözők (előzetes)
Október 19. - Nem vénnek való vidék (előzetes)
Október 26. - A szív bajnokai (előzetes)

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

Tájékoztató a biztonságos mozizásról!

A Kormány a 282/2020. (VI. 17.) Korm. rendelet 1. § alapján a veszélyhelyzetet megszüntette. A veszélyhelyzet megszűnésére való tekintettel a Sugár Mozit 2020. június 20. napján korlátozások nélkül újranyitjuk.
Amit a biztonságos mozizásért, valamint látogatónk érdekében teszünk:

A Sugár Mozi területén látogatóink részére szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező, kivéve étel- vagy italfogyasztás esetén! A Sugár Mozi munkatársai továbbra is maszkban várják kedves vendégeinket!

A büfében a kiszolgálás ismét üzemel. Látogatóink részére a büfében vásárolt, kézzel ehető termékek fogyasztásához a Mozi előterében elérhetővé tettünk díjmentesen felhasználható műanyag kesztyűket.

A büfé- és jegypénztárakban készpénzes és kártyás fizetésre is lehetőség van.

A Mozi előtereiben, mosdóiban van lehetőség kézmosásra, illetve erre a célra kihelyezett eszközökön keresztül kézfertőtlenítésre. 

A mosdókban, előterekben és a termekben a takarítást, fertőtlenítést virucid tisztítószerekkel végezzük nyitás előtt, napközben és zárás után is.

Kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző munkatársaink állnak munkába.

Kifejezetten kérünk minden vendégünket, hogy influenzaszerű tünetek gyanúja/érzése/tapasztalása esetén mellőzze a Sugár Mozi látogatását és maradjon otthon.

Várunk mindenkit szeretettel!

Sugár Mozi

Tájékoztató az ajándékjegyek beválthatóságáról!

Minden kedves vendégünk a hét bármely napján felhasználható “AJÁNDÉKJEGY”-ét, “TISZTELETJEGY”-ét 2020. június 20. napjától fél évvel meghosszabbítjuk*, az érvényességük így 2020. december 20. Az egyéb korlátozott beválthatóságú kuponokat 2020. június 20. napjától 2 hónappal meghosszabbítjuk*, az érvényességük így 2020. augusztus 20. 

*Kizárólag azon kuponokat áll módunkban meghosszabbítani, melyek érvényessége 2020. március 1. és 2020. június 30. időszak közé esik. Az ezen időszakot követő időszakban lejáró kuponok egyéni elbírálásban részesülnek, ezzel kapcsolatban személyesen a jegypénztárainknál van lehetőség egyeztetni.

Szerdán különösen megéri ellátogatni hozzánk!

Ne feledjétek, a Sugár Moziban szerdánként MINDEN FILM* csupán 990 Ft, legyen szó 2D-s, 3D-s vagy akár feliratos vetítésről is!

*A kedvezményes szerdai jegyár premier előtti vetítésekre nem vonatkozik!

Diákmunka a Sugár Moziban!

Üres a pénztárcád az egyetemi bulikon? Drága a tandíj? Keress pénzt a Sugár Moziban! Elmondjuk, miért érdemes nálunk dolgozni!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíjkiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarmozi.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Moziban!

SZÉP kártya elfogadóhely lettünk!

SZÉP kártya elfogadóhely lett a Sugár Mozi! Ezentúl büfénkben akár az OTP, MKB és K&H SZÉP kártyád VENDÉGLÁTÁS alszámlájával* is megvásárolhatod popcornodat és üdítődet!

*Kizárólag a vendéglátás alszámláról tudjuk elfogadni a fizetést, és csak büfétermékek vásárlására vonatkozik.

Töltsd le a Sugár Mozi applikációt Androidra vagy iOS-eszközre!

Android és iOS-eszközökre is megtalálható a Play Store-ban és az App Store-ban a Sugár Mozi applikáció! Érdemes feltelepíteni, hiszen az appon belül mindig találhatsz kedvezménykupont* ;)

*Az ajánlat a kupon bemutatása ellenében, a készlet erejéig érvényes. Egy személy egy vásárlásnál egyszerre csak 1 db kupont érvényesíthet. A kedvezmény a mindenkori árból értendő és a kasszáknál kerül levonásra.

Mozijegyeddel már 4 óra parkolást biztosítunk! 🚗

Közkívánatra látogatónknak 4 óra díjmentes parkolást biztosítunk! 🥰 Ne feledd, a mozijegyet a péntáraknál kell érvényesíteni akár a film előtt, akár a film után! 

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet kasszáinknál lehet érvényesíttetni!

Hírlevél fel- és leiratkozás

Kérsz Sugár Mozi hírlevelet?

igen
nem

Add meg az e-mail címed!


Kérjük a feliratkozáshoz fogadd el Adatvédelmi szabályzatunkat!
Vásárlói tájékoztató ÁSZF