2017. szeptember 20., szerda

Vásárold meg második jegyed fél áron!

Látogass el a Sugár Moziba 2017. szeptember 14. és 20. között, és jegyvásárláskor mutasd be telefonodon a Sugár Mozi applikációban található mozijegykupont, mellyel a második jegyre* 50% kedvezményt biztosítunk! A Sugár Mozi applikáció Android és iOS-eszközökre is megtalálható a Play Store-ban és az App Store-ban!

*Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható, csak az akció ideje alatti vetítésekre használható fel a Sugár Moziban, személyes vásárlás esetén. Kizárólag teljes árú jegyekre vonatkozik, és egy alkalommal maximum 4 jegyet lehet vásárolni a kupon bemutatásával (tehát két jegyre érvényesíthető a kedvezmény).

Ajándék játszóházi belépő minden gyermekjegy mellé!

Mozizz nálunk szeptember 14. és 20. között csemetéddel, hiszen most minden megváltott gyermekjegy* mellé ajándék félórás játszóházi belépőt adunk, melyet a Sugár Játszóházban használhatsz fel 2017. október 20-ig, kizárólag hétköznapokon.

*Gyermekjegy 10 éves korig váltható.

Nyugdíjas filmklub minden csütörtökön!

A Sugár Moziban minden csütörtökön várjuk a könnyedebb filmek szerelmeseit! Nyugdíjas filmklubunkon mindössze 590 Ft-os áron nézheted meg a közelmúlt filmtermésének krémjét!

Ezen a héten 13:15-től egy kellemes kis vígjátékkal, az Anyák elszabadulvával várjuk kedves látogatóinkat!

Töltsd le a Sugár Mozi applikációt Androidra vagy iOS-eszközre!

Android és iOS-eszközökre is megtalálható a Play Store-ban és az App Store-ban a Sugár Mozi applikáció! Érdemes feltelepíteni, hiszen az appon belül mindig találhatsz kedvezménykupont* ;)

*Az ajánlat a kupon bemutatása ellenében, a készlet erejéig érvényes. Egy személy egy vásárlásnál egyszerre csak 1 db kupont érvényesíthet. A kedvezmény a mindenkori árból értendő és a kasszáknál kerül levonásra.

Szerdán különösen megéri ellátogatni hozzánk!

Ne feledjétek, a Sugár Moziban szerdánként MINDEN FILM* csupán 990 Ft, legyen szó 2D-s, 3D-s vagy akár feliratos vetítésről is!

*A kedvezményes szerdai jegyár premier előtti vetítésekre nem vonatkozik!

Diákmunka a Sugár Moziban!

Üres a pénztárcád az egyetemi bulikon? Drága a tandíj? Keress pénzt a Sugár Moziban! Elmondjuk, miért érdemes nálunk dolgozni!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíjkiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarmozi.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Moziban!

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet kasszáinknál lehet érvényesíttetni!

Hírlevél feliratkozás

Kérsz Sugár Mozi hírlevelet?

igen
nem

Add meg az e-mail címed!

American Express VISA VISA Electron Mastercard Maestro OTP Verified by VISA MasterCard SecureCode Vásárlói tájékoztató ÁSZF