2017. május 1., hétfő

Moziünnep menü - csak 690 FT!

Április 27-től május 3-ig kérd jegyed mellé a Moziünnep menüt* büfénkben csak 690 Ft-ért, mely tartalmaz egy 1,9 literes sós popcornt és egy 0,5 literes gépi üdítőt!

*Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Vedd meg jegyed az elsők között A galaxis őrzői vol. 2-re!

A tavasz legjobban várt filmje hamarosan megérkezik a Sugár Moziba! Hogy a lehető legjobb helyről nézhesd meg A galaxis őrzői vol. 2-t, érdemes már most megvásárolni a jegyedet rá: vetítjük szinkronosan 2D-ben és 3D-ben is, valamint eredeti nyelven, magyar felirattal is!

Ha nem bírsz várni csütörtökig, akkor is van egy remek hírünk, hiszen nálunk már egy nappal a premier előtt, május 3-án, azaz szerda este is lesznek vetítések a filmből, 19:15-től 23:15-ig minden órában!

Április 27-től Moziünnep a Sugár Moziban!

Nálunk Moziünneppel indul a blockbuster-szezon! A nyári filmdömping előtt most olcsón megnézheted a közelmúlt legjobb filmjeit. Látogass el hozzánk április 27. és május 3. között, hiszen a kijelölt filmjeinkre 690 Ft a jegyár!

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

Az akciónkban résztvevő filmek listáját itt találod:

Keresd a Sugár Mozi appot az App Store-ban!

Már megtalálható az App Store-ban az egyelőre csak iOS eszközökre letölthető Sugár Mozi telefonos applikáció! Érdemes feltelepíteni, hiszen az appon belül mindig találhatsz kedvezménykupont* ;)

*Az ajánlat a kupon bemutatása ellenében érvényes. Egy személy egy vásárlásnál egyszerre csak 1 db kupont érvényesíthet. A kedvezmény a mindenkori árból értendő és a kasszáknál kerül levonásra.

Diákmunka a Sugár Moziban!

Ha elmúltál 18 éves, és még tanuló vagy, jelentkezz a melora@sugarmozi.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Moziban!

Hírlevél feliratkozás

Kérsz Sugár Mozi hírlevelet?

igen
nem

Add meg az e-mail címed!

American Express VISA VISA Electron Mastercard Maestro OTP Verified by VISA MasterCard SecureCode Vásárlói tájékoztató ÁSZF