2021. május 16., vasárnap

Újra nyitva a Sugár Mozi a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek! ❤️

Kedves Látogatóink!

Magyarország kormányának döntései alapján a Sugár Mozi 2021. május 1-jén újra megnyithatja kapuit a védettségi igazolvánnyal rendelkezők részére!

Nagyon fontos, hogy a Sugár Mozi területére kizárólag érvényes védettségi- és személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával lehet belépni, sajnos az oltást igazoló papírt nem tudjuk elfogadni.

A kormányrendelet értelmében 18 év alatt egyelőre csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel érkezhetnek a látogatóink.
Maszk viselése a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára nem kötelező a Sugár Mozi területén, de egymás és kollégáink védelme érdekében továbbra is ajánljuk a szájat- és orrot eltakaró maszk használatát. A Sugár Üzletközpont egyéb területein továbbra is kötelező a maszkhasználat. Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében kérjük a 1.5 méteres biztonsági távolság betartását és kizárólag a kijelölt helyek használatát.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindenki számára a legbiztonságosabb és legélvezetesebb legyen a mozizás, hiszen nagyon örülünk, hogy végre újra találkozhatunk Veletek!
Köszönjük az együttműködéseteket, és köszönjük, hogy továbbra is a Sugár Mozit választjátok!❤️

Sugár Mozi

Minden poharas üdítő mellé a második ajándék!!🥤❄️

Látogass el a Sugár Moziba, hiszen nem csak jobbnál jobb filmekkel várunk, hanem finom hűsítő üdítőkkel is! Május 13. és 19. között minden megvásárolt poharas üdítő mellé a második, ugyanolyan kiszerelésű és típusú üdítőt ajándékba adjuk!🥤🥤❄️

Árainkat ITT találod!

Májusi Kuponhétvége a Sugár Üzletközpontban!🌼

A Sugár Üzletközpont május 13. és 16. között szervez Májusi Kuponhétvégéjét, aminek keretén belül a Sugár Mozi is szuper akcióval vár! A négy nap alatt ugyanis minden kis menü áráért nagyot adunk!🍿 És ez még nem minden! Ha egy számlán legalább 5 000 Ft felett vásárolsz, nyugtáddal regisztrálhatsz a földszinten található információs pultnál, és akár az értékes ajándékcsomagot is megnyerheted a BioTechUSA és a Nail&Go felajánlásával! 🤩

Az akciós kuponlapjainkat ezentúl már nem csak a résztvevő üzletekben veheted át, vagy honlapunkról letöltve használhatod fel, hanem a Sugár applikációjában is megtalálod őket! Töltsd le a Sugár applikációját Android, vagy iOS-eszközödre, és nincs más dolgod, mint a vásárláskor bemutatni a kupont okostelefonodon!📱

A részletes játékszabályzatot megtalálod a Sugár Üzletközpont honlapján.

Tájékoztató az ajándékjegyek beválthatóságáról!

Minden olyan ajándékjegyet és mozijegy kupont, ami a Sugár Mozi bezárásának* napján (2020. november 10.) és azt követően érvényes volt, egységesen meghosszabbítjuk, így a kuponokat egészen 2021. november 30-ig használhatjátok fel a hátoldalán található feltételeknek megfelelően! Természetesen azokat az ajándékjegyeket és kuponokat is be tudjátok váltani nálunk, amik még az első bezárás miatt (2020. március) meghosszabbításra kerültek, de végül azokat sem tudtátok még felhasználni. 

*Kizárólag a bezárás (2020. november 10.) napján vagy azt követően érvényes kuponok, ajándékjegyek esetében.

Vásárolj büfénkben SZÉP-kártyáddal!

A kormány rendelete szerint 2021. december 31-ig OTP, MKB és K&H SZÉP-kártyád bármelyik alszámlájáról megvásárolhatod popcornodat és üdítődet a Sugár Moziban!*

*Kizárólag a büfétermékek vásárlása lehetséges, mozijegy vásárlására nincs lehetőség SZÉP-kártyával!

Szerdán különösen megéri ellátogatni hozzánk!

Ne feledjétek, a Sugár Moziban szerdánként MINDEN FILM* csupán 990 Ft, legyen szó 2D-s, 3D-s vagy akár feliratos vetítésről is!

*A kedvezményes szerdai jegyár premier előtti vetítésekre nem vonatkozik!

Diákmunka a Sugár Moziban!

Üres a pénztárcád az egyetemi bulikon? Drága a tandíj? Keress pénzt a Sugár Moziban! Elmondjuk, miért érdemes nálunk dolgozni!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíjkiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarmozi.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Moziban!

Töltsd le a Sugár Mozi applikációt Androidra vagy iOS-eszközre!

Android és iOS-eszközökre is megtalálható a Play Store-ban és az App Store-ban a Sugár Mozi applikáció! Érdemes feltelepíteni, hiszen az appon belül mindig találhatsz kedvezménykupont* ;)

*Az ajánlat a kupon bemutatása ellenében, a készlet erejéig érvényes. Egy személy egy vásárlásnál egyszerre csak 1 db kupont érvényesíthet. A kedvezmény a mindenkori árból értendő és a kasszáknál kerül levonásra.

Hírlevél fel- és leiratkozás

Kérsz Sugár Mozi hírlevelet?

igen
nem

Add meg az e-mail címed!


Kérjük a feliratkozáshoz fogadd el Adatvédelmi szabályzatunkat!
Vásárlói tájékoztató ÁSZF