2018. január 20., szombat

Vedd meg jegyed online már most és mozizz 2018-ban fél áron!

Vásárold meg jegyed online január 15. és február 4. között A szabadság ötven árnyalata című film február 7. és 13. közötti vetítéseinek bármelyikére, és ha szerencséd van, most megnyerheted a Sugár Mozi VIP-kártyát, mellyel 2018-ban egész évben fél áron mozizhatsz nálunk! 
Jelezz vissza Facebook-eseményünkre és hívd meg ismerőseidet is!

Január 18. és 24. között Évindító Moziünnep a Sugár Moziban!

Induljon jól a 2018-as éved is, mondjuk egy évindító Moziünneppel a Sugár Moziban! Látogass el hozzánk január 18. és 24. között hiszen az akcióban szereplő filmeket 690 Ft-os, kedvezményes jegyáron nézheted meg!

Az akcióban szereplő filmek:

Jelezzetek vissza Facebook eseményünkre, és hívjátok meg ismerőseiteket is!

Moziünnep menü - csak 690 Ft!

Január 18. és 24. között kérd jegyed mellé a Moziünnep menüt büfénkben csak 690 Ft-ért, mely tartalmaz egy 1,9 literes sós popcornt és egy 0,5 literes gépi üdítőt!

Az Igazság Ligája topperes menü a Sugár Moziban!

Kérd Az Igazság Ligája topperes menüt büfénkben 2,5 liter sós popcornnal, 0,5 liter általad választott poharas üdítővel és ajándék figurás pohárral*! 

*A készlet erejéig!

Nyugdíjas filmklub minden kedden és csütörtökön!

A Sugár Moziban január 4-től minden kedden és csütörtökön 13:15-től várjuk a könnyedebb filmek szerelmeseit! Nyugdíjas filmklubunkon mindössze 590 Ft-os áron nézheted meg a közelmúlt filmtermésének krémjét!

A Nyugdíjas Filmklub filmjei:
Január 4. (csütörtök) - Budapest Noir
Január 9. (kedd) - Kincsem
Január 11. (csütörtök) - Rögtönzött szerelem
Január 16. (kedd) - New York-i afférok
Január 18. (csütörtök) - Vakrandim az élettel
Január 23. (kedd) - Pappa Pia
Január 25. (csütörtök) - Madame
Január 30. (kedd) - Gyilkosság az Orient Expresszen
Február 1. (csütörtök) - Hét nővér

Töltsd le a Sugár Mozi applikációt Androidra vagy iOS-eszközre!

Android és iOS-eszközökre is megtalálható a Play Store-ban és az App Store-ban a Sugár Mozi applikáció! Érdemes feltelepíteni, hiszen az appon belül mindig találhatsz kedvezménykupont* ;)

*Az ajánlat a kupon bemutatása ellenében, a készlet erejéig érvényes. Egy személy egy vásárlásnál egyszerre csak 1 db kupont érvényesíthet. A kedvezmény a mindenkori árból értendő és a kasszáknál kerül levonásra.

Szerdán különösen megéri ellátogatni hozzánk!

Ne feledjétek, a Sugár Moziban szerdánként MINDEN FILM* csupán 990 Ft, legyen szó 2D-s, 3D-s vagy akár feliratos vetítésről is!

*A kedvezményes szerdai jegyár premier előtti vetítésekre nem vonatkozik!

Diákmunka a Sugár Moziban!

Üres a pénztárcád az egyetemi bulikon? Drága a tandíj? Keress pénzt a Sugár Moziban! Elmondjuk, miért érdemes nálunk dolgozni!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíjkiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarmozi.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Moziban!

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet kasszáinknál lehet érvényesíttetni!

Hírlevél feliratkozás

Kérsz Sugár Mozi hírlevelet?

igen
nem

Add meg az e-mail címed!

American Express VISA VISA Electron Mastercard Maestro OTP Verified by VISA MasterCard SecureCode Vásárlói tájékoztató ÁSZF