2017. november 19., vasárnap

Supersize Week a Sugár Moziban!

November 16-tól 22-ig a kis popcorn, nachos vagy crispers menü áráért most nagy méretűt adunk! Igen, jól olvastad: ezeken a napokon a nagy popcorn menü csak 740 Ft, a nagy crispers menü csak 840 Ft, a nagy nachos menü pedig csak 940 Ft!

Legyél az 50 000. Facebook-kedvelőnk!

Kedveld a Sugár Mozi Facebook-oldalát, légy TE az 50 000. kedvelőnk, és nyerj VIP-kártyát, mellyel egy éven át fél áron mozizhatsz!

A kártya teljes árú, illetve kedvezményes (diákjegy, nyugdíjas jegy, gyerekjegy, pedagógusjegy, mozgáskorlátozott, vak és gyengénlátó) jegy vásárlása esetén biztosít kedvezményt.

Az Igazság Ligája topperes menü a Sugár Moziban!

Vásárold meg büfénkben Az Igazság Ligája menüt 2,5 liter sós popcornnal és 0,5 liter általad választott gépi üdítővel, ajándék figurával, most mindössze 1090 Ft-ért!*

*Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Az Igazság Ligája fémvödrös menü a Sugár Moziban!

Vásárold meg büfénkben Az Igazság Ligája menüt 3,8 liter sós popcornnal és 0,75 liter általad választott gépi üdítővel, fém vödörrel, most mindössze 1490 Ft-ért!*

*Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Nyugdíjas filmklub minden csütörtökön!

A Sugár Moziban minden csütörtökön 13:15-től várjuk a könnyedebb filmek szerelmeseit! Nyugdíjas filmklubunkon mindössze 590 Ft-os áron nézheted meg a közelmúlt filmtermésének krémjét!

A Nyugdíjas Filmklub filmjei:
November 23.: Ötven tavasz
November 30.: Másodállás
December 7.: A pótolhatatlan Werner doktor
December 14.: Rég nem szerelem
December 21.: Rossz anyák karácsonya
December 28.: Gyilkosság az Orient Expresszen

Vásárold meg elővételben a jegyed a Star Wars: Az utolsó Jedikre!

Eljött a nap, amire oly' sokan vártak! Kedd reggel 10 órától elindult a Sugár Moziban a jegyelővétel a legújabb Star Wars-filmre, Az utolsó Jedikre! A Sugár Moziban megnézheted szinkronosanfeliratosan és 3D-ben is! Érdemes mihamarabb lecsapni a legjobb helyekre!*

*A jegyeket kizárólag megvásárolni lehet online, vagy személyesen a Sugár Mozi pénztárainál. Foglalásra nincs lehetőség!

Töltsd le a Sugár Mozi applikációt Androidra vagy iOS-eszközre!

Android és iOS-eszközökre is megtalálható a Play Store-ban és az App Store-ban a Sugár Mozi applikáció! Érdemes feltelepíteni, hiszen az appon belül mindig találhatsz kedvezménykupont* ;)

*Az ajánlat a kupon bemutatása ellenében, a készlet erejéig érvényes. Egy személy egy vásárlásnál egyszerre csak 1 db kupont érvényesíthet. A kedvezmény a mindenkori árból értendő és a kasszáknál kerül levonásra.

Szerdán különösen megéri ellátogatni hozzánk!

Ne feledjétek, a Sugár Moziban szerdánként MINDEN FILM* csupán 990 Ft, legyen szó 2D-s, 3D-s vagy akár feliratos vetítésről is!

*A kedvezményes szerdai jegyár premier előtti vetítésekre nem vonatkozik!

Diákmunka a Sugár Moziban!

Üres a pénztárcád az egyetemi bulikon? Drága a tandíj? Keress pénzt a Sugár Moziban! Elmondjuk, miért érdemes nálunk dolgozni!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíjkiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarmozi.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Moziban!

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet kasszáinknál lehet érvényesíttetni!

Hírlevél feliratkozás

Kérsz Sugár Mozi hírlevelet?

igen
nem

Add meg az e-mail címed!

American Express VISA VISA Electron Mastercard Maestro OTP Verified by VISA MasterCard SecureCode Vásárlói tájékoztató ÁSZF