2020. augusztus 7., péntek

Ajándék mozijegy minden diákjegy mellé!🎟

Egy mozizásnál csak kettő jobb!😉 Látogass el hozzánk augusztus 6. és 12. között*, azaz csütörtöktől szerdáig, hiszen most minden diákjegy mellé egy újabb mozijegyet** adunk ajándékba!🎟

*A szerdai, kedvezményes 990 Ft-os mozijegyek esetén kizárólag diákigazolvány bemutatása ellenében tudjuk odaadni a kupont.
**A készlet erejéig. Kizárólag az akció időszaka alatt személyesen vásárolt, az akció időszaka alatti vetítésekre szóló diákjegyek esetén érvényes az akció! Más kedvezménnyel nem összevonható! A mozijegykupon beválthatóságáról a kuponon tájékozódhatsz!

ÚJRA! Oscar filmklub minden hétfőn 16:15-től!✨

A Sugár Moziban minden hétfőn Oscar filmklubbal várjuk a filmek szerelmeseit! 16:15-től várunk mindenkit filmklubunkon, ahol az eddigi Oscar-gálák díjnyertes filmjeit nézhetik meg az érdeklődők, mindössze 590 Ft-os jegyáron! 

Az Oscar filmklub filmjei:
Augusztus 10. - Kisvárosi gyilkosság (előzetes)
Augusztus 17. - 12 majom (előzetes)
Augusztus 24. - Napos oldal (előzetes)
Augusztus 31. - Átlagemberek (előzetes)

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

Scooby! topperes menü a Sugár Moziban!🍿

Kérd a Scooby! topperes menüt* a Sugár Mozi büféjében. 2,5 liter sós popcornt, 0,5 liter poharas üdítőt és ajándék figurát adunk mindössze 1 190 Ft-ért! 3 féle topperből válogathatsz, gyűjtsd össze mindet!🤩🐶

*A készlet erejéig!

Scooby! fémvödrös menü a Sugár Moziban!🍿

Kérd a Scooby! fémvödrös menüt* a Sugár Mozi büféjében, 3,8 liter sós popcornnal és 1 liter poharas üdítővel, fémvödörrel mindössze 1 490 Ft-ért!😉

*A készlet erejéig!

Most már jégkása is kapható büfénkben! ❄️🍓🍋

Kérd büfénkben 3 dl-es jégkásánkat kétféle ízben (eper, lime), akár keverve is, most cak 590 Ft-ért!

Tájékoztató a biztonságos mozizásról!

A Kormány a 282/2020. (VI. 17.) Korm. rendelet 1. § alapján a veszélyhelyzetet megszüntette. A veszélyhelyzet megszűnésére való tekintettel a Sugár Mozit 2020. június 20. napján korlátozások nélkül újranyitjuk.
Amit a biztonságos mozizásért, valamint látogatónk érdekében teszünk:

A Sugár Mozi területén látogatóink részére védőfelszerelés (maszk, kesztyű) viselése nem kötelező! A Sugár Mozi munkatársai azonban továbbra is maszkban várják kedves vendégeinket!

A büfében a kiszolgálás ismét üzemel. Látogatóink részére a büfében vásárolt, kézzel ehető termékek fogyasztásához a Mozi előterében elérhetővé tettünk díjmentesen felhasználható műanyag kesztyűket.

A büfé- és jegypénztárakban készpénzes és kártyás fizetésre is lehetőség van.

A Mozi előtereiben, mosdóiban van lehetőség kézmosásra, illetve erre a célra kihelyezett eszközökön keresztül kézfertőtlenítésre. 

A mosdókban, előterekben és a termekben a takarítást, fertőtlenítést virucid tisztítószerekkel végezzük nyitás előtt, napközben és zárás után is.

Kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző munkatársaink állnak munkába.

Kifejezetten kérünk minden vendégünket, hogy influenzaszerű tünetek gyanúja/érzése/tapasztalása esetén mellőzze a Sugár Mozi látogatását és maradjon otthon.

Várunk mindenkit szeretettel!

Sugár Mozi

Tájékoztató az ajándékjegyek beválthatóságáról!

Minden kedves vendégünk a hét bármely napján felhasználható “AJÁNDÉKJEGY”-ét, “TISZTELETJEGY”-ét 2020. június 20. napjától fél évvel meghosszabbítjuk*, az érvényességük így 2020. december 20. Az egyéb korlátozott beválthatóságú kuponokat 2020. június 20. napjától 2 hónappal meghosszabbítjuk*, az érvényességük így 2020. augusztus 20. 

*Kizárólag azon kuponokat áll módunkban meghosszabbítani, melyek érvényessége 2020. március 1. és 2020. június 30. időszak közé esik. Az ezen időszakot követő időszakban lejáró kuponok egyéni elbírálásban részesülnek, ezzel kapcsolatban személyesen a jegypénztárainknál van lehetőség egyeztetni.

Szerdán különösen megéri ellátogatni hozzánk!

Ne feledjétek, a Sugár Moziban szerdánként MINDEN FILM* csupán 990 Ft, legyen szó 2D-s, 3D-s vagy akár feliratos vetítésről is!

*A kedvezményes szerdai jegyár premier előtti vetítésekre nem vonatkozik!

Diákmunka a Sugár Moziban!

Üres a pénztárcád az egyetemi bulikon? Drága a tandíj? Keress pénzt a Sugár Moziban! Elmondjuk, miért érdemes nálunk dolgozni!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíjkiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarmozi.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Moziban!

SZÉP kártya elfogadóhely lettünk!

SZÉP kártya elfogadóhely lett a Sugár Mozi! Ezentúl büfénkben akár az OTP, MKB és K&H SZÉP kártyád VENDÉGLÁTÁS alszámlájával* is megvásárolhatod popcornodat és üdítődet!

*Kizárólag a vendéglátás alszámláról tudjuk elfogadni a fizetést, és csak büfétermékek vásárlására vonatkozik.

Töltsd le a Sugár Mozi applikációt Androidra vagy iOS-eszközre!

Android és iOS-eszközökre is megtalálható a Play Store-ban és az App Store-ban a Sugár Mozi applikáció! Érdemes feltelepíteni, hiszen az appon belül mindig találhatsz kedvezménykupont* ;)

*Az ajánlat a kupon bemutatása ellenében, a készlet erejéig érvényes. Egy személy egy vásárlásnál egyszerre csak 1 db kupont érvényesíthet. A kedvezmény a mindenkori árból értendő és a kasszáknál kerül levonásra.

Mozijegyeddel már 4 óra parkolást biztosítunk! 🚗

Közkívánatra látogatónknak 4 óra díjmentes parkolást biztosítunk! 🥰 Ne feledd, a mozijegyet a péntáraknál kell érvényesíteni akár a film előtt, akár a film után! 

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet kasszáinknál lehet érvényesíttetni!

Hírlevél fel- és leiratkozás

Kérsz Sugár Mozi hírlevelet?

igen
nem

Add meg az e-mail címed!


Kérjük a feliratkozáshoz fogadd el Adatvédelmi szabályzatunkat!
Vásárlói tájékoztató ÁSZF